БСП-Перник ще внесе в Комисията за противодействие на корупцията и отнемане

...
БСП-Перник ще внесе в Комисията за противодействие на корупцията и отнемане
Коментари Харесай

БСП внася сигнал за конфликт на интереси срещу зам.-кмет на Перник

БСП-Перник ще внесе в Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество сигнал срещу зам.-кмета на Перник Владислав Караилиев за спор на ползи, оповестиха от столетницата.

Сигналът е във връзка социална поръчка, извоювана от компания " Инфраконструкт " ООД с шеф и притежател на половината от дружествения капитал Иво Гаджов, който е първи братовчед на зам.-кмета, написа novini.bg.

Случаят е от 2016 година, а поръчката е за планиране на пътни уреди на територията на община Перник по две обособени позиции: планиране на нови улици и на две кръгови кръстовища, разясниха социалистите.

Те припомниха за още един случай със извоювана от друга компания на Иво Гаджов поръчка за построяването на моста на река Струма по Оперативна програма " Региони в напредък ".

Ще настояваме да се направи цялостна инспекция на общината, акцентира локалният водач на Българска социалистическа партия Кирил Леонов, представен от БНР.

Към момента няма изказване от зам.-кмета по изнесената информация от социалистите

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР